Werknemers

Werkgevers

Werknemers

Ben jij op zoek naar een werkgever die luistert naar jouw wensen en zich aanpast aan jouw specifieke behoeften en persoonlijke situatie? Dan ben je bij Uitzendbureau Worq.nl aan het goede adres. Wij zijn niet alleen maar een uitzendbureau, maar vooral ook jouw werkgever. Wij zoeken leuke, interessante en passende banen voor je bij onze opdrachtgevers, terwijl jij bij ons in dienst treedt.

Uitzendbureau Worq.nl gelooft in relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en respect. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier haalt uit je werk en handelen daar ook naar. De juiste match voor werknemer en werkgever is waar het bij ons allemaal om draait.  Wij kennen onze klanten goed en weten wat er speelt op de werkvloer. Door deze kennis zijn wij in staat de juiste vakmensen op de juiste plaats in te zetten.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze consultants staan voor je klaar en denken graag met jou mee (over de volgende stap in jouw carrière).

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke, betrokken en No-nonsense aanpak. Deze werkwijze wordt door ons, maar  vooral ook door onze opdrachtgevers en kandidaten als zeer prettig ervaren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Samen bespreken we op welke manier wij jou het best kunnen helpen en bekijken we de mogelijkheden. Jouw wensen, ervaring en opleiding zijn hierin van belang, maar misschien ben je wel op zoek naar een hele andere richting dan waar jij jouw ervaring hebt opgebouwd. Ook deze mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Aan de slag voor Uitzendbureau Worq.nl? Bekijk ons vacature aanbod

Sectoren

Uitzendbureau Worq.nl heeft vacatures op diverse functieniveaus. Deze vacatures zijn op uitzendbasis, detacheringsbasis, maar ook op basis van werving & selectie. Overname door onze opdrachtgever na  bepaalde periode van uitzenden behoort ook tot de mogelijkheden voor medewerkers die liever kiezen voor een vaste werkplek voor een langere tijd.

Bij Uitzendbureau Worq.nl kun je diverse kanten uit. Onze klantenkring bestaat uit diverse bedrijven in de Petrochemie, Installatietechniek, Bouw en Constructie.

Utiliteit en Industrie

In de Industrie kun je als Pijpfitter of Lasser aan de slag op langdurige onderhoudsprojecten of projectmatig bij fabrieksstops. Je kunt als constructiebankwerker aan de slag, maar we hebben ook vacatures voor Flensmonteurs, IJzerwerkers, Onderhoudsmonteurs, Werkvoorbereiders of Voormannen. In de Utiliteit hebben wij projecten in de beton- en funderingsbouw tot aan de afbouw, maar ook in de E&I.

Een greep uit onze vacatures in de Utiliteit:

  • (Beton)timmerman
  • Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Monteur E&I
(Elektro)Techniek en Werktuigbouwkunde

Heb jij een technische achtergrond en wil de verder in de Elektrotechniek,  Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Motorvoertuigentechniek? Onze consultants helpen je met het vinden van een passende baan waarbij doorgroei natuurlijk mogelijk is als jij dat ambieert. Wij bieden diverse  banen aan, waaronder in vast dienstverband.

Denk hierbij aan:

  • Elektromonteur
  • Autotechnicus
  • Werkplaatschef
  • (Sales) Engineer
  • Commercieel of administratief technisch