Werkgevers

Werkgevers

Werkgevers

Al sinds lange tijd bieden wij een divers en volledig dienstenpakket op het gebied van flexibele arbeid binnen een steeds veranderende markt. Ons doel is het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten en mee te denken in uw behoeften. Onze consultants stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze persoonlijke aanpak helpt daarbij.

Wat kunnen wij uw organisatie bieden?

Bij Uitzendbureau Worq.nl kunt u terecht voor diensten op het gebied van flexibele arbeid, zoals: Uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij diverse arbeidsvraagstukken en personeelszaken, waaronder het ondersteunen bij functionerings-, en beoordelings- gesprekken. Samenwerken met Uitzendbureau Worq.nl is relatiegericht werken. En dat begint bij ons met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart, waarna wij voor uw organisatie een plan op maat maken. Samenwerken met Uitzendbureau Worq.nl is ook resultaatgericht werken. Wij maken heldere afspraken over wat u van ons mag verwachten om het beoogde doel te bereiken. Ons doel is een vertrouwensband op te bouwen met onze klanten, zodat wij onze werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Centraal staat hierin, dat wij in vertrouwen gegeven informatie in geen geval aan derden verstrekken. Wij zijn dan ook zeer integer.

Op zoek naar personeel?

Uitzendbureau Worq.nl helpt u bij het invullen van uw vacatures. Onze consultants beschikken over een gedegen technische kennis en inlevingsvermogen in uw organisatie om de juiste kandidaten bij u aan te bieden.

  • Wij screenen al onze kandidaten zorgvuldig op basis van het gewenste functieprofiel en uw bedrijfskenmerken;
  • Wij selecteren uitsluitend kandidaten waarvan wij overtuigd zijn dat ze uitstekend bij uw organisatie passen;
  • Wij controleren of onze kandidaten over de benodigde certificaten en opleidingen beschikken.
  • Wij regelen alle formaliteiten voor uw nieuwe medewerkers en onderhouden nauw contact gedurende de werkzaamheden.
Regulier uitzenden

Uitzendbureau WORQ.NL hanteert voor het regulier uitzenden van personeel, op basis van 1040 uur, een omrekeningfactor tussen 2,10 – 2,40 voor normaal gewerkte uren, afhankelijk van het soort vacature. Het tarief is brutoloon maal 2,15 exclusief een eventuele onkostenvergoeding waar de uitzendkracht recht op zou hebben. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw specifieke wensen en eisen.

Werving en selectie

Uitzendbureau WORQ.NL hanteert voor werving en selectie van personeel een tarief van 18% van het bruto jaarsalaris. Bij werving en selectie geldt een 90 dagen garantie, wat inhoudt dat, indien de kandidaat binnen 90 dagen uw bedrijf verlaat, wij kostenloos de werving van een eventuele vervanger op ons nemen. Voorwaarde is dat de werknemer op eigen inititief uw bedrijf verlaat, of u duidelijk kunt aantonen dat de kandidaat niet functioneert.

Payrolling

U kunt ook kiezen voor onze payroll service, waarbij wij het complete werkgeverschap van de werknemers uit handen nemen. Daarbij nemen wij de volledige personeelskosten van u over. Van Uitzendbureau WORQ.NL ontvangt u periodiek een overzichtelijke inkoopfactuur. Met een omrekenfactor van 1,8 maal het basis brutoloon hanteert Uitzendbureau Worq.nl BV  één scherp tarief.