Vacatures

TIG lasser RVS / Orbitaal lasser, heel Nederland


 

Functie omschrijving

Worq.nl is op zoek naar ervaren TIG lassers en/of orbitaal lassers dunwandig RVS en koolstofstaal voor de voedingsmiddelenindustrie of farmaceutische industrie die hun talent voor verschillende projecten willen inzetten. Woon jij in de regio Noord-Brabant? Kom dan ons team versterken. Als TIG lasser lever je uitstekende kwaliteit laswerk volgens de voorschriften van de voedselindustrie of farmaceutische industrie. Jij kunt uiterst nauwkeurig werken en met uw kennis, inzicht en materialenkennis voert las jij keurwerk t.b.v. de voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie.

 

Functie eisen

Als gecertificeerd TIG lasser of orbitaal lasser voldoe jij aan onderstaand profiel:

  • Jij bent gecertificeerd lasser vanaf 1,5 mm gecertificeerd, minimaal vanaf duims;
  • Een harde eis is dat je aantoonbare ervaring hebt in de food/zuivel industrie;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
  • Je bent in het bezit van geldige documenten: VCA, ID, BSN/sofinummer, de benodigde certificaten (hoogwerker certificaat is een grote pre);
  • Je bent in het bezit van eigen PBM's;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
 
Arbeidsvoorwaarden

Wanneer jij over de juiste kwaliteiten beschikt bestaat de mogelijkheid om voor langere tijd en meerdere projecten te worden ingezet. Deze projecten variëren in tijdsduur van een aantal weken tot een jaar. Uiteraard tegen een uitstekend salaris.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.