Vacatures

Mechanisch Monteur Pompen Barendrecht


 

Functie omschrijving

Het bedrijf bedenkt,verhuurt, levert en monteert pompoplossingen voor de bouw & infra, overheid, industrie en offshore. Zij ontzorgen de opdrachtgevers op het gebied van alle pompvraagstukken. Onze klant is zowel in Nederland als in het buitenland actief.

 

Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van tijdelijke pompinstallaties. Deze tijdelijke pompinstallaties bestaan uit een configuratie van elektrische of diesel pompen welke op locatie bij de klant geïnstalleerd dienen te worden. Het installeren van de tijdelijke pompinstallatie gaat dikwijls gepaard met het aanleggen van een tijdelijke zuig- en persleiding, bestaande uit stalen en HDPE leidingstukken welke d.m.v. flensverbindingen aan elkaar verbonden worden. Tevens maken zij gebruik van gecertificeerde slangen met flenskoppelingen voor het aanleggen van tijdelijk leidingwerk.

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • je installeert tijdelijke pompinstallaties conform de gestelde normen en eisen.;
  • je legt het tijdelijk leidingwerk aan volgens tekening en/of pompplan;
  • je assisteert bij het kraanwerk o.a. voor het plaatsen van leidingbruggen;
  • je rapporteert volgens voorschrift van uitgevoerde werkzaamheden;
  • je bent flexibel qua werktijden en bereid tot overwerk doordeweeks en in het weekeinde.
 
Functie eisen

Naar wie zijn wij op zoek? Wij zoeken naar mensen die in binnen het bedrijf passen, waarbij de cultuur open is en de organisatiestructuur plat. Zij houden van hard werken, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en tijd voor elkaar.

 

  • Verder ben je klantgericht;
  • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Je bent bereid tot werken buiten normale werktijden om;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).
 
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Verder een marktconform salaris, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen.
Je ontvangt een goed marktconform salaris. Je werkt projectmatig op uitzendbasis, maar bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot een langer dienstverband.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.