Vacatures

Onderhoudsmonteur pomptechniek Culemborg


 

Functie omschrijving

Onze klant zoekt een service monteur voor de Benelux vestiging in Culemborg. Het bedrijf is een grote internationale onderneming met 20 vestigingen en 2300 medewerkers wereldwijd. Zij leveren een complete lijn van turbopompen, voorvacuümpompen, meet- en analyseapparatuur, vacuüm bouwdelen evenals vacuüm kamers en systemen.

Het bedrijf staat voor innovatieve oplossingen en hightech producten voor de analytische markt, R&D, milieutechnologie, chemie, semiconductor productie, coating technologie evenals automotive industrie en vele andere sectoren. Is techniek je op het lijf geschreven?

 

In de onderneming in Culemborg hebben wij voor jou een uitdagende en interessante functie beschikbaar als onderhoudsmonteur. Na het doorlopen van een intern trainingstraject moet je in staat zijn om alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats uit te voeren. Naast de servicewerkzaamheden behoren ook logistieke werkzaamheden tot het takenpakket.

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding, minimaal op MBO niveau;
  • Je hebt ervaring met mechanische en elektronische toepassingen;
  • Je hebt sterke affiniteit met techniek en dit zien wij terug in je werkervaring en opleiding;
  • De Engelse taal is voor jou geen probleem. Kennis van de Duitse taal is een pre dit mede omdat het hoofdkantoor in Duitsland zit;
  • Je werkt graag in een team, en je bent flexibel en proactief;
  • Het hebben van ervaring met vacuümtechniek is geen voorwaarde maar wel een pre.
 
Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf bied naast een sterke marktpositie, een aantrekkelijke bedrijfscultuur en een goede groei en stabiele banen voor haar mensen. Natuurlijk uit dit zich alles in een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.