Vacatures

Constructiebankwerker / lasser Botlek Rotterdam


 

Functie omschrijving

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser die graag bouwt aan de machines en constructies.

 

Onze opdrachtgever heeft een ruime ervaring in de diverse disciplines, staalconstructies, piping, engineering, etc. en is gespecialiseerd in (spoed) reparatie van havenmaterieel voor containeroverslagbedrijven in de omgeving Europoort Rotterdam. De kracht van het bedrijf schuilt in het flexibel aansluiten op klantwensen en het in eigen beheer uitvoeren van vele werkzaamheden. De klant kan dus alle werkzaamheden aan één partij overlaten, waardoor deze uiteindelijk veel geld bespaart. Mede dankzij nauwe samenwerking met verschillende partijen in de engineering, elektrotechniek, hijs- en heftechniek en constructie brengen zij de projecten van de klanten tot een goed einde. Zo kan een klant bij het bedrijf terecht voor gecertificeerde laswerkzaamheden, onderhoud en (spoed) reparatie van onder andere: Havenkranen Straddle carriers Terminal trekkers AGV's, AMG's, Spreaders, Gondels.

 

Jouw takenpakket:

Vanuit een tekening zelfstandig werken aan verschillende metaalconstructies Afkorten, plaatwerken, walsen/buigen,constructies samenstellen en (af)lassen Afmonteren en in elkaar zetten van onderdelen.

 

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als constructiebankwerker/lasser MBO diploma niveau 2 of 3 richting de metaaltechniek;
  • Lasopleiding MIG/MAG niveau 3;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Uitstekend tekening kunnen lezen en dit kunnen vertalen naar een constructie;
  • Gevoel voor maatprecisie en goed inzicht voor maatvoering.
 
Arbeidsvoorwaarden

Deze functie geeft na een uitzendperiode en gebleken geschiktheid zicht op een contract bij onze opdrachtgever. Het betreft een functie ter uitbreiding van het team. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO klein metaal.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.